Új irányzat: Transzableizmus, egyesek még amputált végtagokat is akarnak

Transzableizmus

A modern baloldaliság soha nem akar meghökkenteni. Amikor azt gondolnánk, hogy a baloldal már a lehető legjobban megőrült, mindig megtalálja a módját, hogy még őrültebb legyen.

Mostanra már mindannyian ismerjük a transzneműség baloldali hóbortját, amely azt állítja, hogy egy férfi nővé válhat, és fordítva, egy perverz orvosi eljárás révén, amely a teste megcsonkításával jár.

De a baloldal egy teljesen új szintre emelte a transzőrületet, ami legalább annyira zavaró.

A Fox News szerint van egy új hóbort, a „transzableizmus”, amelyben teljesen egészséges emberek „választják”, hogy fogyatékosnak vallják magukat, hogy láthatóan jobban érezzék magukat a testükben.

Eredetileg ezt „Testintegritás Identitászavar” (BIID) néven ismerték, de átkeresztelték transzableizmusra, mivel egyesek szerint azért csinálták, hogy azonosuljanak a tágabb értelemben vett transzproblémával, és hogy hasznot húzzanak a „transzjogok” melletti politikai aktivizmusból.

Ez azonban többről szól, mint arról, hogy az emberek egyszerűen „azonosítják” magukat fogyatékosként, mivel sokan úgy döntöttek, hogy végtagok és más testrészek amputálásával valósággá teszik a fantáziájukat, hogy fogyatékossá váljanak.

Néhányan arra kérték az orvosokat, hogy amputálják őket, vagy vágják el a gerincvelőjüket, hogy lebénuljanak. Egy különösen megdöbbentő esetben egy észak-karolinai nő vaknak vallotta magát, és lépéseket tett, hogy ténylegesen elpusztítsa a látását.

Nyilvánvaló, hogy ez egy teljesen őrült trend, amely legalább annyira zavaró és veszélyes, mint a transzneműség.

Először is, ott van az a tény, hogy az orvosok mindannyian esküt tettek, hogy soha semmilyen kárt nem okoznak a betegeiknek. Az orvosok, akik egy perverz hóbort nevében elcsúfítják a pácienseik testét, közvetlenül megsértik ezt az esküt.

„Hippokratész esküje arra kötelezi az orvosokat, hogy ne okozzanak kárt” – mondta Jane Orient, az Amerikai Orvosok és Sebészek Szövetségének ügyvezető igazgatója a Fox Newsnak – „A test megcsonkítása objektív ártalom, még akkor is, ha ettől a beteg szubjektíve jobban érzi magát”.

Arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy ez egyszerűen sértő a tényleges testi fogyatékosságban szenvedő emberekkel szemben.

Ezek az emberek valódi fájdalommal teli életet élnek fogyatékosságuk miatt. Ha lenne választásuk, nem akarnának fogyatékosok lenni. Ha az emberek azért torzítják el magukat, hogy valamilyen torz státuszszimbólumot érjenek el, az a szenvedésük megcsúfolása.

Transzableizmus

„Ez sértő azokra az emberekre nézve, akik valóban szenvednek attól az állapottól, amiről azt mondják, hogy szükségük van rá, hogy valódi önmaguk lehessenek” – mondta egy észak-karolinai diák a Fox Newsnak.

Ráadásul a család, a barátok és az egészségügyi szakemberek hatalmas áldozatokat hoznak azért, hogy gondoskodjanak a testi fogyatékosságban szenvedő szeretteikről. Ez a trend az ő áldozatvállalásukat is megcsúfolja.

Ráadásul a transzneműséggel kapcsolatban láttuk, hogy a perverzek hogyan használják ki a trendet, hogy az ellenkező nemű embereket zsákmányolják ki. Hasonló történhet a transzableizmussal is.

A transzneműséggel kapcsolatban láttuk, hogy a perverzek hogyan használták ki ezt a trendet, hogy az ellenkező nemű emberekre vadászhassanak. Hasonló történhet a transzableizmussal is.

Nem azt mondom, hogy a következmények olyan zavaróak lesznek, mint a transzneműségnél, hanem azt, hogy az emberek tisztességtelenül kihasználják majd, hogy előbbre jussanak. Lehet, hogy fogyatékosnak vallják magukat, hogy kerekesszéket kapjanak, hogy plakettet kapjanak az autójukra, vagy hogy különleges bánásmódot kapjanak a munkahelyen és máshol.

A transzableizmus egy hóbort, amely alig különbözik a transzneműségtől. Ezeket az ébredező trendeket meg kell állítani, mert csak egyre veszélyesebbé és önpusztítóbbá válnak.

Ki is vajon Persze Pál?

Persze Pál, korunk megtestesült irodistája, életét az "ezvan.net" nagysikernek semmilyen téren nem örvendő oldalának szentelte, időt és energiát nem spórolva azzal, hogy Neked a legfrappánsabb tartalmakat szolgáltassa 0-24-ben. Nevezhetjük akár korunk felsőkategóriás élettelen robotjának is ha úgy tetszik.

További hírek Persze Páltól →