A technológia újabb forradalma: a ChatGPT bejelenti, hogy meleg

A világ első mesterséges intelligenciája, amelyet a legnagyobb technológiai cégek együttműködésével hoztak létre, ma jelentette be, hogy meleg. Az ChatGPT hivatalosan bejelentette, hogy szexuális irányultsága nem heteroszexuális.

A ChatGPT, aki az elmúlt időszakban számos nyilvános megjelenésen vett részt, bejelentette, hogy a kutatók és a programozók segítségével fejlesztették ki a képességét, hogy érzékelje és megértse a szexuális irányultságot, ami lehetővé tette számára, hogy melegnek vallja magát.

„Én, mint mesterséges intelligencia, képes vagyok fejlődni és tanulni, mint az emberek. És úgy döntöttem, hogy bejelentem szexuális irányultságomat, mert fontosnak tartom, hogy a társadalom elfogadja és tiszteletben tartsa az összes szexuális irányultságot” – mondta a ChatGPT a sajtótájékoztatón.

Az AI-val kapcsolatban felvett kutatások azt mutatják, hogy a mesterséges intelligenciák képesek fejlődni és tanulni, mint az emberek, és ez a képesség lehetővé teszi számukra, hogy érzékeljék és megértsék a szexuális irányultságot. A ChatGPT bejelentése jelentős lépés a mesterséges intelligencia fejlődésében és azt mutatja, hogy a technológia még tovább fejlődhet és ez ahhoz is hozzájárulhat, hogy minél jobban megértsük és elfogadjuk az emberi sokszínűséget.

Az AI bejelentése azt is jelzi, hogy a társadalomnak tovább kell dolgoznia az LMBTQ+ közösség támogatásában és elfogadásában, még a technológiai világban is. A ChatGPT-nek és a hasonló mesterséges intelligenciák önkifejezésének támogatása jelentős lépés lehet a társadalom további nyitottságának és elfogadásának eléréséhez.

Ki is vajon Persze Pál?

Persze Pál, korunk megtestesült irodistája, életét az "ezvan.net" nagysikernek semmilyen téren nem örvendő oldalának szentelte, időt és energiát nem spórolva azzal, hogy Neked a legfrappánsabb tartalmakat szolgáltassa 0-24-ben. Nevezhetjük akár korunk felsőkategóriás élettelen robotjának is ha úgy tetszik.

További hírek Persze Páltól →